Innholds­markedsføring

Grip oppmerksomhet og kommuniser med innholdsmarkedsføring. Vi bidrar i hele fasen av innholdsproduksjon. Fra idé til ferdig produkt, i tillegg bistår vi med publisering og distribusjon.

Som forbrukere får vi stadig større forventninger til bedrifter. Før vi foretar en kjøpsavgjørelse sjekker vi gjerne ut flere forskjellige aktører på nett og i sosiale medier. La kundene dine bli kjent med din bedrift gjennom innhold med høy produksjonskvalitet og gode budskap. Slik skaper du sterke bånd med kunder og sikrer deg et godt fotfeste i markedet.

Vi produserer innhold til bruk på tvers av digitale flater, slik at du kan møte kundene dine der de befinner seg, med innhold som skaper resultater. Vår kunnskap innen kommunikasjon og kjennskap til de forskjellige kommunikasjonsflatene gjør at vi treffer ditt publikum.

Videoproduksjon

Bilder

Tekst

En av de mest effektive måtene å formidle budskap digitalt i dag er gjennom video. Vi ser en økende trend i bruken av video, både blant bedrifter og privatpersoner. Vårt team bistår deg fra idè til ferdig produkt.

Presenter bedriften din, de ansatte og arbeidshverdagen gjennom bilder. Både i sosiale medier og på bedriftens nettside. Vi fanger de ekte øyeblikkene i arbeidshverdagen.

Har du behov for tekstinnhold til nettside, innleggstekster til poster i sosiale medier eller artikler? Våre tekstforfattere produserer presist innhold etter dine ønsker og behov.

Innholdsmarkedsføring har blitt mer og mer aktuelt og innhold kan være så mangt. Alle våre produksjoner er tilpasset det digitale universet, og våre kunder kan være sikre på at vi alltid jobber for å levere kvalitet.

I Creo Media skaper vi innhold skreddersydd for dine mål og behov. En god prosess hvor vi blir kjent med bedrift, budskap og merkevare hjelper oss med å produsere riktig innhold. Gjennom vår innholdsproduksjon er det viktig for oss å komme tett på kunden slik at vi kan formidle ekte øyeblikk og ekte historier.