FAGTRYKK IDE AS

VIDEOPRODUKSJON • ANNONSERING

­

Utfordring: Hvordan trenger vi gjennom i et “umulig” arbeidsmarked?

I et arbeidsmarked med mangel på arbeidskraft oppleves det at den tradisjonelle stillingsutlysningen rett og slett kommer til kort. Denne utfordringen har mange støtt på den siste tiden. Og i denne utfordringen, som alle andre, er vi nødt til å tenke «hva gjør vi for å løse dette?». Da Fagtrykk Idé trengte mer personell til produksjon og montering gjorde vi nettopp det.

Mann som sitter på kontor og jobber.

“Vi trenger arbeidskraft!”

Hvordan får man engasjement og oppmerksomhet rundt en stillingsutlysning? Hva skal til for å få folk til å søke på en jobb? I dagens arbeidsmarked (les: høsten 2022) er det høy konkurranse om arbeidstakerne. Temperaturen er skrudd opp og det stilles høye krav til arbeidsgivere.

Derfor ønsket Fagtrykk Idé å gjøre noe mer enn å lyse ut en tradisjonell stillingsutlysning. De kom til oss med en utfordring: hvordan få tak i folk – og ikke bare det, vi trenger folk nå!

Heldigvis for oss – og kunden – har Fagtrykk Idé allerede lang fartstid og et godt navn i markedet. Vi måtte bare finne en måte å formidle behovet for arbeidsfolk. Da gjorde vi det vi gjør best – fortalte historien.

Vi kastet oss i produksjon av en rekrutteringsvideo hvor vi ønsket å formidle en typisk arbeidshverdag i produksjonshallen til Fagtrykk Idé. Vi fanget ekte arbeidssituasjoner, kom i snakk med de ansatte som kunne fortelle oss om sine arbeidsoppgaver og arbeidsmiljøet. Slik fikk vi formidlet budskapet om muligheten for jobb i et av Nord-Norges største trykkerier!

Etter videoen var produsert ble den postet som en annonse i sosiale medier for å nå ut til det ønskede publikum!

Se resultatet av prosjektet her: