KRONSTADPOSTEN

KAMPANJEPLAN • VIDEOPRODUKSJON • ANNONSERING • FOTOGRAFERING

­

Hjelp – vi lanserer nettavis!

Kronstadposten startet ut som en sjarmerende liten nisje-avis som ble skrevet fra gutterommet. Siden den gang har avisa vokst og blitt ikke bare et kjært tilskudd til bybildet, men også en seriøs redaksjon som leverer et stort mangfold av saker.

…ingen fredag uten,

men nå også på nett!

Med denne veksten kom satsning på nettavis som et naturlig neste steg. Avisas merkevare var allerede på plass, nå skulle den utvides. Et viktig poeng for redaksjonen var at nettavisen ikke skulle erstatte papiravisen, men være en utvidelse av den.

Så utfordringen ble å nå ut til så mange vi klarte for å spre budskapet om det nye konseptet: først ute, men fortsatt ingen fredag uten.

Når Kronstadposten først skulle ta steget mot nettavis ønsket de å spre ordet til både eksisterende og nye lesere. Dette gjorde vi ved å sette opp en kampanjeplan hvor vi produserte flere korte videoer som skulle brukes til annonsering i sosiale medier. Vi ønsket å spille på Kronstadpostens merkevare, nemlig det lokale, og spilte inn korte videoer i gjenkjennbare omgivelser for Alta og omegn.

I tillegg til å produsere kampanjevideoer leverte vi også portrett- og gruppebilder av redaksjonen til bruk over diverse arenaer.

Resultatet av prosjektet ble en teaser og tre kampanjevideoer som rullet ut på Snapchat og Facebook i ukene før lanseringen. Slik spredte vi ordet til så mange relevante mottakere som mulig.
Du kan se alle fire videoene fra kampanjen her: