fbpx

Ditt grønne hjem

for Bo Eiendom via Advanti & Partners

Boligillustrasjon / Nettside
Lansert: 2023
Samarbeidspartnere: Advanti & Partners
KRY Interiør

Å kjøpe et hjem er en stor beslutning, og Bo Eiendom forsto at deres kunder trengte en måte å visualisere deres fremtidige hjem i “Holstsletta” prosjektet, som ikke vil være klart før i 2024. Med Partners Eiendomsmegling og KRY Interiør på laget, vi tok utfordringen 🏡✨

Fra Skisse til Skjerm

Sammen med KRY Interiør lagde vi realistiske og detaljerte illustrasjoner av hver leilighetstype. Ikke bare kunne potensielle kjøpere se hvordan deres fremtidige hjem kunne se ut, men de fikk også et glimt av utsikten fra deres egne vinduer.

Digital Innflytting

Nettside og Boligvelger
Vi designet en intuitiv nettside med en interaktiv boligvelger. Dette gir fremtidige beboere muligheten til å utforske ulike leilighetstyper og velge det som passer dem best, rett fra deres egen skjerm.

Backend-system
For å gjøre livet implementerte vi et backend-system hvor man enkelt kan oppdatere informasjon om leiligheter, salgsstatus og mer, alt i realtid.

Sømløs Kjøpsprosess
Vi koblet også alle leilighetene til meglers nettside, slik at kundene kan logge inn med BankID og legge inn bud direkte via meglers portal.

Full Pakke 📦

Med en kombinasjon av illustrasjoner, en brukervennlig nettside, og en effektiv backend-løsning, har vi ikke bare formidlet hva “Holstsletta” har å tilby, men også gjort kjøpsprosessen så smidig som mulig. Det er dette som skjer når teknologi møter god design og funksjonalitet. 🤝

Er du nysgjerrig på hvordan vi kan hjelpe deg med ditt neste prosjekt? La oss ta en prat og utforske de uendelige mulighetene sammen!