fbpx

Studio

Hos oss har vi et kompakt, men allsidig studio som er tilrettelagt for både foto- og videoproduksjon. På 40 kvadratmeter tilbyr vi et ideelt miljø for å utforske og realisere kreative ideer. Enten det gjelder fotografi eller videoproduksjon, har vi utstyret og ekspertisen som trengs for å bringe dine prosjekter til liv.

Studiofoto - Bedrift

Har du behov for nye bilder av ansatte eller reklamebilder til en kommende kampanje? Enten det er bilder av folk eller produkter har vi deg dekket!

Vi forstår også at våre kunder har en travel hverdag, så om dere har behov for å komme innom på ulike tidspunkter tilbyr vi drop-in-sessions slik at alle kan komme når det passer best for dem.

Per bilde

875,-

Ekstra drop-in-session

300,-

Sorthvitt-versjoner

100,-

Alternative formater

100,-

Oppstart på 750,- tilkommer.

Alle priser er eks. mva

Er dere mer enn 20 personer? Ta kontakt for pris.

TV / Streaming

Enten det er programmer, pressekonferanser eller noe helt annet har vi utstyr og kompetanse til å bringe idéene dine til live.

Studio er utstyrt for, og kan utvides, for å dekke behovene du måtte ha. Om det er flere kameraer, utstyr for direktesendinger eller andre tekniske løsninger.

Sammen med Fagtrykk Idé tilbyr vi også skreddersydde studiodesign slik at din produksjon skiller seg ut og matcher merkevaren din.

Ta kontakt for pris.