fbpx

Hjelp – vi lanserer nettavis!

for Kronstadposten

Film / Foto / Konsept
Lansert: 2022

Ah, Kronstadposten! Det som startet som en sjarmerende liten nisje-avis fra et gutterom, har vokst til å bli en uunnværlig del av bybildet i Alta. Men for denne redaksjonen, som nå leverer et mangfold av saker, stopper ikke eventyret der.

Digital vekst uten å miste røttene 🌱
Med en solid merkevare allerede etablert, var det tid for å ta steget ut i den digitale verden. Det viktigste var imidlertid å beholde den originale sjarmen og relevansen av papiravisen; nettavisen skulle være en utvidelse, ikke en erstatning.

Lokal stolthet møter digital strategi 📣
For å introdusere nettavisen til både nye og eksisterende lesere, utviklet vi en helhetlig kampanjeplan. Vi produserte korte videoer, tilpasset annonsering i sosiale medier, som satte fokus på Kronstadpostens lokale forankring. Filmingen fant sted i kjente områder i Alta og omegn, og vi sørget for at innholdet var i tråd med avisens merkevare.

I tillegg til kampanjevideoene leverte vi portrett- og gruppebilder av redaksjonen. Dette visuelle innholdet kan brukes over forskjellige arenaer, og hjelper til med å holde merkevaren konsistent.

Resultatet? En teaser og tre kampanjevideoer som rullet ut på Snapchat og Facebook i ukene før lanseringen. Med denne strategien nådde vi ut til så mange relevante mottakere som mulig, og bidro til en vellykket lansering av nettavisen.