fbpx

Gi kunden verdi

for Elvebakken Bygg

Film / Foto / Nettside
Lansert: 2022
Samarbeidspartnere: Rosenborg Reklame

Snekkerbedriften Elvebakken Bygg i Alta har sett en betydelig vekst både lokalt og regionalt de siste årene. Når man vokser, øker også behovet for en sterk digital tilstedeværelse, og det er her vi kom inn i bildet.

Brukervennlig nettside 🖥️
I samarbeid med Rosenborg Reklame har vi skapt en nettside som gjenspeiler Elvebakken Byggs identitet og kompetanse. Nettsiden er dynamisk og brukervennlig, og sammen med slagordet “Gi Kunden Verdi” i fokus, har vi benyttet oss av rikelig med bilder og video for å bringe bedriften og deres ansatte til liv.

Engasjerende videoinnhold 🎥
For å forsterke bedriftens verdier og de ansattes arbeidshverdag har vi også produsert en engasjerende reklamevideo. Denne fungerer i perfekt harmoni med nettsidens headervideo, illustrasjonsbilder og tekster.

Styrket synlighet i sosiale medier📱
Å være synlig der folk faktisk er, er essensielt. Derfor satte vi opp en Facebook-side for Elvebakken Bygg. Dette gjør det enkelt for dem å nå ut til nye og eksisterende kunder, og gir dem et forum hvor de kan vise frem sitt daglige arbeid. Vi vet at mange potensielle kunder bruker sosiale medier som en del av sin kjøpsprosess, så en sterk Facebook-tilstedeværelse er en smart move.

👉 Se reklamevideoen og headervideoen vi produserte i forbindelse med prosjektet her!