fbpx

Tett på politikken

for Kronstadposten

Distribusjon / Motion graphics / TV-produksjon
Lansert: 2023
Samarbeidspartnere: Kronstadposten
Fagtrykk Idé

Frem mot kommune- og fylkestingsvalget fikk vi være med på et spennende konsept i samarbeid med Kronstadposten. I nettserien “Tett på politikken” får vi ikke bare svar på hva politikerne mener, men også hvordan det er å være politiker, historien bak viktige vedtak og ikke minst et innblikk i hvordan det politiske systemet fungerer.

Vår rolle? Vel, alt fra konseptualisering og kameraproduksjon til klipping, grafikk og distribusjon. Målet var å lage innhold som ikke bare var informativt, men som også gav seerne et innblikk man gjerne ikke får i nyhetsbildet til hverdags.

Med gode gjester og varierte temaer, ønsket vi å gi rom for ulike perspektiver og bakgrunner. Dette ga oss en plattform som ikke bare åpnet for meningsutveksling, men som også appellerte til en bred og engasjert målgruppe.

Fagtrykk Idé har vært våre trofaste partnere i å skape den visuelle magien bak prosjektet. Med lang erfaring som trykkeri ga de både debatter og samtaler det profesjonelle uttrykket det fortjente.

En hjertelig takk til både Kronstadposten og Fagtrykk Idé for samarbeidet. Vi er allerede spent på hva fremtiden har å tilby og ser frem til å skape enda mer meningsfullt og inspirerende innhold.

Se en av debattene her: