fbpx

Innholdsmarkedsføring

Fang publikums oppmerksomhet og bygg relasjoner med innholdsmarkedsføring. Vi står ved din side fra første idéutkast til den endelige distribusjonen av innhold.

Forbrukeratferden endres. Folk ønsker å kjøre en grundig research før de handler, og ofte vil de sjekke ut forskjellige leverandører online. Møt dem på deres arena med engasjerende og informativt innhold. Dette er nøkkelen til å bygge en solid relasjon med kundene og styrke din posisjon i markedet.

Tjenester på tvers av plattformer
Vi skaper innhold som fungerer sømløst på alle digitale flater. Vår ekspertise innen kommunikasjon og digitale kanaler sikrer at budskapet ditt treffer blink.

Videoproduksjon
Video har aldri vært mer relevant. Det er et kraftfullt medium som både bedrifter og privatpersoner benytter seg av. Vi guider deg fra konseptutvikling til ferdig video som fanger oppmerksomheten og engasjerer.

Fotografering
Vis frem virksomheten, teamet og kulturen gjennom autentiske bilder. Disse øyeblikkene gir en ekstra dimensjon til merkevaren din, både på sosiale medier og på nettsiden.

Tekstproduksjon
Trenger du knivskarpe tekster? Våre tekstforfattere leverer treffende innhold, fra nettsidetekster til artikler og sosiale medieposter, alt tilpasset dine spesifikke behov.

Med Creo Media får du et team som går den ekstra milen for å forstå din merkevare og dine mål. Vi fokuserer på å skape innhold som ikke bare ser bra ut, men som også resonnerer med målgruppen din. Hvis du er ute etter å styrke merkevaren, booste webtrafikken og øke konverteringsratene, da er innholdsmarkedsføring nøkkelen du har vært på jakt etter.