fbpx

Nettside

En hver bedrift, organisasjon eller foretak har bruk for en nettside. Uavhengig av om du driver du med salg, informasjonsdistribusjonen eller frivillighet trenger ditt publikum et sted å finne deg.

Vi utvikler nettsider med fokus på brukervennlighet og design – slik at kundereisen blir så sømløs som mulig. Nettsidene vi leverer er utviklet med kundens beste i tankene. Vi skaper brukervennlige nettsider, landingssider, apper og webapplikasjoner som treffer dine målgrupper. Slik skaper vi korrelasjon mellom din bedrifts personlighet og kundens behov.

Alle bedrifter har særegne behov når det kommer til nettside. Jo mer innsikt vi har i våre kunders behov, mål og ønsker, jo enklere er det for oss å utvikle en nettside som møter disse. Derfor er det første steget i alle våre samarbeid kartlegging og planlegging.

Vi hjelper bedrifter med å utarbeide strategier slik at de når sine mål. Du kan lese mer om det her.

Når vi vet mer om hvilke behov en bedrift har kan vi gå videre inn i produksjon av nettsiden. For å sikre kvalitet og brukervennlighet inneholder alle nettsider vi leverer:

  • Responsivt design
  • Søkemotoroptimalisering
  • Brukervennlige publiseringsverktøyer

Søkemotoroptimalisering

Hva skal til for å rangere høyt på en søkemotor som f.eks. Google, uten å annonsere? Svaret er at det finnes en rekke parametre å innfri, i tillegg kommer det ann på hvem du konkurrerer med i søkeresultatene. Vi hjelper deg med optimalisering av innhold og tekniske løsninger slik at du kommer opp og frem i søkeresultatene.